Joel Green

I mitten av varje svårighet ligger en möjlighet
Albert Einstein

Joel är managementkonsult och projektledare med omfattande vana av att arbeta med strategiska frågor samt leda och genomföra förändringar med ett tydligt intressentfokus.

Joel har lång erfarenhet från ledarskap, affärs- och verksamhetsutveckling samt förändringsledning inom flera olika branscher inom den privata sektorn till exempel bank, finans och bemanning.  Allt från strukturering och säljrelaterade insatser av komplexa finansiella produkter till avancerade förändrings- och förbättringsarbeten för att hantera gränsöverskridande efterlevnad och regelverkshantering. Han har god erfarenhet från arbete och ledning i den kommunala sektorn då främst med digitalisering av skola och projektarbete med e-hälsa. Joel har även arbetat med kvalitetsförbättring, strukturering av affärssystem, processförbättring av flöden, projektledning, utbildning, seminarier och ledarskapsutveckling.

Med många års erfarenhet från flertalet branscher och förändringar så har Joel skapat sig en stor förståelse för hela flödet och hur organisationer lyckas med effektskapande utveckling.