Grandezza startar samarbete med Mike Florett

Grandezza har inlett ett samarbete med MF Företagsutveckling och Mike Florett. Vi gör detta för att ytterligare förstärka vår förmåga att stötta våra kunder runt förändringsledning. Genom samarbetet med Mike stärker vi ytterligare vår förmåga att stötta våra kunder runt ledarskap och se att de flexibelt kan möta förändringar att de kan nå hållbara resultat.

Mike Florette ”Jag arbetar för effektiva arbetsstrategier och hållbarhet i arbetslivet både gällande förändringar, ledarskapet eller medarbetare. Min mission är att du på morgonen ska höra dina medarbetare vissla i korridoren. Då får du medarbetare som håller länge”.

Vid förändringar ifrågasätts det som redan finns vilket gör att förändringar tar tid. Därför är mänskliga relationer, effektiv kommunikation och starka team det som tillsammans bygger hållbara affärer. Mike skräddarsyr därför alla sina uppdrag med fingertoppskänsla, bredd och erfarenhet. Som retoriker belyser han problemställningar från flera olika perspektiv och hjälper kunderna att släppa loss energin och kreativiteten för att få nya resultat. Ledarskapet ska vara flexibelt för att möta förändringar men också hållbart för att kunna fatta beslut som leder till hållbara resultat. Det handlar om att vara nyfiken, bli inspirerad och ha en vilja att utvecklas. Det är av vikt och värde att ha modet att tänka nytt.

Mike är författare till tre böcker och är högskoleutbildad i retorik, gruppsykologi, ledarskap, coachning samt organisation. Han har drivit företag i 30 år och varit företags-och chefscoach samt mentor på alla nivåer. Mikes fyra perspektiv är organisation, individ, team och ledarskap. Mike använder vetenskapliga metoder och processer och skapar en fantastiskt god stämning med målet att ta er från där ni är- till dit ni vill!